About



I`m a girl smilies/icon_heart.gif
From Malaysia
19 years old
Muslim~ masih mencari redhaNya.
mujahadah itu pahit! Pernah tanya tak soalan ni dekat diri sendiri? Tanpa kita sedar, kita sedang spend masa sebenarnya. 24 jam sehari, pernah tak kita fikir apa yang kita dah buat setiap saat. Ye setiap saat! Bukan setiap jam tapi setiap saat. Masa kita berlalu dengan sia-sia sama seperti semalam ke atau takde satu saat pun dari masa kita terbazir dengan benda ntah apa-apa.

Imam Ghazali pernah cakap pada anak-anak muridnya, benda yang paling jauh dari kita adalah MASA LAMPAU. Sebab gunalah apa cara sekalipun, kita tak dapat nak patah balik ke masa lampau tu.



Friends

Viewing 12 of 277 friends

Journal

Please enter your journal title here


Multimedia

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

Rare Humanity

Report | 01/13/2014 1:47 am

Rare Humanity

pengenalan yg baik.. sebut psl imam al-ghazali smile
Xx_APAchai_hopachai_xX

Report | 01/01/2013 4:33 pm

Xx_APAchai_hopachai_xX

why thank you 3nodding
you're the only one that wished me in gaia. crying
Phinchmiester

Report | 12/28/2012 3:10 pm

Phinchmiester

Hhaak..eh2 , ko 18 kan taun ni? biggrin
Xx_APAchai_hopachai_xX

Report | 12/28/2012 9:42 am

Xx_APAchai_hopachai_xX

you're very welcome wink
x over pun, ok je.wawa..
Umi_Inoue

Report | 12/28/2012 6:36 am

Umi_Inoue

sama2 ^^ slmt brkenalan
Umi_Inoue

Report | 12/28/2012 6:26 am

Umi_Inoue

trima ksh krn add! ape kabar? C:
Xx_APAchai_hopachai_xX

Report | 12/26/2012 8:15 pm

Xx_APAchai_hopachai_xX

cntik avatar.cm artis.wawa..
Phinchmiester

Report | 12/26/2012 2:53 pm

Phinchmiester

LoL tu ah ,, harap2 yang ni punya acc x kene hack kalau x...x tau ah aku dah keje keras kat acc ni..aku sebe tetek.org tu kot yang pasal drean avi tu kan? aku dah 2 acc gune web pundek tu..sohai abg aku cakap aku x pasti btl x rofl
Xx_APAchai_hopachai_xX

Report | 12/19/2012 3:41 pm

Xx_APAchai_hopachai_xX

terima kasih add sy smile
kaibudakbaek

Report | 12/13/2012 12:03 pm

kaibudakbaek

hiii 4laugh

Signature