Welcome to Gaia! :: Gaia :: Profile Comments

Comments

Viewing 1 through 20 of 35 comments

Effu Nell's avatar

Report | 08/04/2014 10:52 pm

Effu Nell

Cool avi
Rosalind Hawk's avatar

Report | 12/25/2013 7:45 am

Rosalind Hawk

I try to be. 3nodding Merry Christmas dear.
Rosalind Hawk's avatar

Report | 12/25/2013 7:16 am

Rosalind Hawk

Thank you very much for the gift. heart I'm so excited to open it emotion_kirakira I'm busting into my presents in a moment after I'm done gifting some people.
BagaSherry's avatar

Report | 12/25/2013 2:53 am

BagaSherry

I'm from Penang xDDD
5 hours ++ to ya place xDDD
BagaSherry's avatar

Report | 12/23/2013 7:54 pm

BagaSherry

of course he from malaysia xDDD
i told u that he from pahang tooo~ xDDDD
BagaSherry's avatar

Report | 12/22/2013 9:51 pm

BagaSherry

ya from pahang ? OwO
ya the 2nd one i meet on gaia was from pahang xDDD

and, i'm working =3=
u ? working or study ? O.O
BagaSherry's avatar

Report | 12/22/2013 5:17 pm

BagaSherry

Lol, Lol, Lol, Lol!!!!
ya a malaysian toooo!!!??

XDDD
nice to meet cya~ xD
which state ya from O3O
Darkrus's avatar

Report | 09/27/2013 1:15 am

Darkrus

Oww cam gitu ke? dark mmang dah masuk guild malaysian tpi x di accepeted.... entah knapa
Darkrus's avatar

Report | 09/26/2013 6:19 pm

Darkrus

Ntah la knapa kna bann, sbab x bukak stahun kot xp ... klau farm sorang-sorang, jngan harap la nak dpat 200 lbih sbab 100 pun x jamin lagi...owhh normal je ke... america punya timezone agak2 nye pukul bapa kat Mlaysia?


btw, Dark zomging ni sambil cari kawan, so Dunn ada x friend2 malay sbab skit lagi friendlist ni crying
Darkrus's avatar

Report | 09/26/2013 2:59 am

Darkrus

Owh bassken' lake ke? Tpi it's depend on the party jugak klau xde party ssah la...lagi satu klau 5-6 kali dpat pluh ribu tu kena main hard mode ke
?...last time saya main dpat 200 k lebih tu dkat Old Aquadect entrance tiny terror sebab dorang spawn bnyak...Sebenarnya yg dpat 200 k tu acc lama...pastu tiba2 kena ban...trpaksa buat acc baru crying ....skrang ni Dark tngh train utk ke CL 10.0 kat vill green sand fluff je pastu baru pi explore tmpat lain...


Dunn x boleh join ke? Aww sad klau x boleh farm sesame kat vill green xd
Darkrus's avatar

Report | 09/25/2013 5:51 am

Darkrus

Salam. Hi Dunn, Dark sebenarnya tengah Zomging cari duit untuk avi Dark (Maklumla, jeles tengok avi Dunn xd ) umm tpi, x taw mana best place untuk farm. Disebabkan dunn ni professional, tau x mana best place untuk farm gold dalam z0m& ? Wassalam 3nodding .
oXSmartHeartXo's avatar

Report | 09/07/2013 5:58 pm

oXSmartHeartXo

oh xD hahaha no i got it off of Google
oXSmartHeartXo's avatar

Report | 09/06/2013 1:45 pm

oXSmartHeartXo

lol the one on my profile background ??
crusnik 014's avatar

Report | 09/05/2013 10:48 pm

crusnik 014

Hello! Its me again. whee Hows it going? xd
Pkmn Trainer Swim's avatar

Report | 08/29/2013 3:01 pm

Pkmn Trainer Swim

I see you've been creeping around my profile, huh? ^_^
allstarz5000's avatar

Report | 08/24/2013 8:45 pm

allstarz5000

No problem smile
Samurai Fukui's avatar

Report | 08/23/2013 9:36 pm

Samurai Fukui

it no problem ninja
rainbowkitty2013's avatar

Report | 08/23/2013 7:17 am

rainbowkitty2013

yw I needed this lol cat_3nodding
Dragocyan's avatar

Report | 08/22/2013 10:13 pm

Dragocyan

You're Welcome! (again)
Maryatta's avatar

Report | 08/21/2013 10:20 pm

Maryatta

Thank you~ 3nodding And i know... That list is just getting bigger and bigger xD
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games