Store

heart Welcome heart
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Thanks for buying~

 

View Store

Contact me

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

My Adoptions

UruhaxAoi adoptions by me
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. click to show.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. click to show.

Please help me raise them by clicking them smilies/icon_4laugh.gif
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. click to show.

Recent Visitors

 

dianne_dejarjayes

dianne_dejarjayes's avatar

Registered: 04/05/2007

Personal Website

About Me

Hi there smilies/icon_heart.gif
I'm Dianne from Indonesia... I like to make friends smilies/icon_heart.gif
so feel free to add me everyone smilies/icon_whee.gif

I Like to draw. Cek My DEVIANTART and Commission Info.


My fav musicX JAPAN TOSHI's solo or other projects beside X JAPAN, LAREINE, LUNA SEA, Buck-Tick, MUCC, DELUHI, the GazettE, Versailles, Dir en Grey, Nightmare, Kanon, Gackt, Malize Mizer, etc smilies/icon_mrgreen.gif


My Aquarium

View Aquarium

My friends says:

View All Comments

Ace Tobikuma Report | 11/07/2015 4:18 am
Ace Tobikuma
kl liat game2 dandanin avatar tiba2 jd inget game baju2an jaman sd yg dari kertas digunting trs ditempel2in lengkap beserta furniture dan rumah2annya, krn dulu waktu kecil akrabnya sama temen cewek sempet ikutan main jg (baru nyadar sebagian besar temen gw di gaia ternyata jg cewek -.-)
cuma bedanya ini versi digital aja lol
90 B masih bisa dibilang receh sih itu, mahal itu bagi gw kl harganya udh 1 T keatas
wah jago gambar jg diem2 nih, ya kl udh pro mah gk level main komisi sekelas gaia
barusan nengokin dA lu, lumayan jg art2nya xp
Ace Tobikuma Report | 11/06/2015 7:36 pm
Ace Tobikuma
suka dress up tp perasaan gw perhatiin udh lumutan gitu gk ganti2 bajunya razz
site apa itu, tinierme kah ?
gw gk sempet ngalamin jamannya item2 msh murah tp pernah ngerasain jamannya saat ancient katana cuma seharga 1 m yg bisa kebeli tiap hari kl kita rajin cari duit
nyesel jg gk ngehoard dulu, skrg harganya udh meroket jd 90an B emo
yah jaman skrg kl mau ttp keep up bisa beli2 item terkini di gaia mau gk mau emang harus premium kl kita gk punya skill ntah itu drawing, coding, vending, begging dramallama
atau main kindred, denger2 kl udh level 30+ prizenya sekali kill momon bisa smp 3 B mrgreen
cuma naikin levelnya itu yg bikin gk nahan emotion_donotwant
Ace Tobikuma Report | 11/03/2015 9:53 pm
Ace Tobikuma
kl gk dikasih tag indo" ntar suka disangkain random add soalnya mrgreen
wahaha sama sih, ini malahan gw sebenernya udh niat mau hiatus dari tgl 1 kmrn, kl lu gk komen mungkin gw jg gk bakal balik buat log in lol
abisan udh gk ada yg menarik lg buat didapetin disini
lu sendiri knp msh bisa bertahan?
Ace Tobikuma Report | 11/03/2015 10:00 am
Ace Tobikuma
iya2 apaan ? talk2hand
btw lu gaian indo paling tua yg pernah gw temuin disini
sungkem dulu puh whee
Manami Tetsu Report | 05/22/2014 4:32 pm
Manami Tetsu
heart Hello Dianne! Thx for being my friend. It's nice to meet ya. I love BUCK-TICK music, too.
Kuragari-X Report | 09/21/2013 6:18 pm
Kuragari-X
Hey Dianne, remember me?^^ It's been such a long time :O hahaha I almost forgot about Gaia and now I'm here because... lol I don't know xD just wanna say hi and hope everything is great for you biggrin hugglez~
ChibiSherry Report | 07/31/2012 10:55 am
ChibiSherry
somehow, I just only noticed now your msg on my profile page saying hello in.....2011, even though I'm coming to gaia almost every day >///< anyway, anyone with the name "dejarjayes" is a friend ^_^
genny-lodge Report | 03/02/2012 1:47 pm
genny-lodge
Yeah I know about the Tsubasa thing (where so many characters are taken from so many mangas). Since I haven't read the whole CCS series, I thought it was safer to say Tsubasa xD (Is Yue the "alter-ego" of ... Yukito, is that it? Sorry, haven't read manga in a long time ^__^" wink CLAMP is my favourite manga artist(s) ^__^
misteor_lord Report | 03/02/2012 6:54 am
misteor_lord
Dawww Cute Avi and Profile >w<
genny-lodge Report | 03/01/2012 11:47 am
genny-lodge
If they are all from Tsubasa, then yes =D

Signature



User Image - Blocked by "Display Image" Settings. click to show.

 
 
Kamijo_Dejarjayes
Deyama Toshimitsu
Deyama Miyukihime
Aoi Chi Hi