Darkrus

Darkrus's avatar

Birthday: 01/17

The Dark Lord

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

What im wearing now

 

About

I,the avenger of evil,slayer of light,
I come from the darkest place In the world,
Only to destroy the Truth of Oracle.
I possessed with the shadow inside of me,
Forcing to conquer the world.
I,Lord of darkness,Darkrus.

Comments

View All Comments

Exeo Ryoth Report | 10/01/2013 9:19 pm
Exeo Ryoth
Tank you and if you need help with yo dream avi hit me up ill help ya out
DunnowhoamI Report | 09/26/2013 8:42 pm
DunnowhoamI
Klu America rasanye masa diorg tolak 12 dari masa kita. So klu kita pukul 10 pagi, diorang pukul 10 malam. Biasanya time2 camtu la orang ramai..time diorang dah malam.

Kawan orang malaysia? Takde sorang pun yang kenal...haha. Klu nak, boleh bukak ikut guild, cari malaysian guild. Ataupun boleh carik kat forum gak.
DunnowhoamI Report | 09/26/2013 9:12 am
DunnowhoamI
Kena banned? Camne sampai macam tu sekali? Hurm. Selalu farm kat old aqueduct sorang je ke? Saya selalu join crew papasaw, main normal je, tak hard pun. Kire okay la kalau dapat crew. Selalu ramai orang nak crew kena carik ikut America punya time zone la...
DunnowhoamI Report | 09/25/2013 10:42 pm
DunnowhoamI
Avi saya tkde la cool sgt... sweatdrop
Tpi klu nk farm, saya biasa join crew farming papasaw kt bassken lake. Takpun, join crew farming fluff kt village green, ataupun kdg2 join crew kat's doll kat zengarden.
Klu nk farm sorg2, mmg pyh la sket nk cepat dapat gold. Klu join papasaw crew tu dalam 5-6 kali pn dah boleh dapat dalam puluh ribu.

Selalu zOMG? Untunglaa...nak je join main skali, tapi internet kat universiti ni block online games... crying

My dream avatar ^^

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. click to show.

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 0

 
picture
picture
picture
picture
picture
DunnowhoamI
Miss_Lollipop5902
lennoxzombie
MilkyMocha
nikkitynikk
Rifki Goblin
misa-chan14
I Princess Ailish I
d Nat b
Sullen arie123

Dark Lord Darkrus

I still looking for friend cuz my friendlist still few...If someone want to add me as friend, You are Welcomed.