Friends

Viewing 12 of 163 friends

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

And Another Thing

Report | 01/23/2012 9:03 pm

And Another Thing

Hiii ^^
Nick_austin90

Report | 05/13/2011 4:35 am

Nick_austin90

Problem is I know not who you are.
Nick_austin90

Report | 02/19/2011 4:16 pm

Nick_austin90

Sorry but I really dislike random friend request.
Seto Drako

Report | 09/28/2010 12:59 pm

Seto Drako

Thank you for your purchase of my 'Syaoran's Goggles'.
absolutist

Report | 08/04/2010 5:03 am

absolutist

cool avi
Cessbuscus

Report | 06/03/2010 10:42 am

Cessbuscus

User Image
Kestelia

Report | 12/29/2009 10:43 am

Kestelia

Okay, now I see, when you post the code the old image is still there as the background. Alright lets try something.

Take out the code for the current and just save it. Check to see what it looks like. If you still have the image of the red circle as your background. Go to the "Edit my profile layout" on the top of the profile. It might be looking there instead of code. So what we can try doing is a "fresh start"

Once you see the side box with the options "View, Theme, Content, Avatar… " etc etc.

Click on THEME Then go over to the "URL" tab. If there is a link there, take it out and click "add" Basically it was looking to your old Background image over here and over overwriting the code.

See if that works.

But, another problem I've seen with the Gazette profile you chose, it looks like the image expired as the background. I don't know, it might be different where you are at.

Let me know if any of this helps or not smile
Kestelia

Report | 12/28/2009 3:14 am

Kestelia

Alright, I'm trying to help figure this out. Are you trying to post a custom or a current layout with the code? I mean is it set for the newer layout or the older? Cuz' if it's set on the wrong one the code wont save right.
Kestelia

Report | 12/27/2009 7:09 pm

Kestelia

Wait no buttons? Hmm so part of the profile is working? or is just not saving when you post the code?
Kestelia

Report | 12/26/2009 9:27 am

Kestelia

Hey! I'm so sorry I didn't get back to you. I was busy during Christmas. Anywho! For the Gazette Pro (awesome group btw) You need to make sure your settings is set for current not custom in your preferences. As for the graphics.. er are you trying to change the resolution? I'm confused by your question..