About

IM BROOKE IMEAN POOR ANYTHING WILL DO.

Friends

Viewing 12 of 93 friends

Journal

Because Im A HUMAN!

IM a KID till IM dead! biggrin

Im alive! Im an otaku writer! Im an otaku sport girl! -o- hohoho. But my way still is kid! ^_~


Multimedia

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

Pokemon Trainer Jess

Report | 08/08/2017 5:09 am

Pokemon Trainer Jess

Hi thank you for buying from my store, please enjoy your items and have a great day ! smile
Aurekaaa

Report | 08/06/2017 6:12 am

Aurekaaa

nina... ingt x nama smule kite ape ?
Neko Kun of Crown Royal

Report | 09/12/2015 8:57 am

Neko Kun of Crown Royal

well cute sesuai dengan nina ^^
Neko Kun of Crown Royal

Report | 09/12/2015 8:43 am

Neko Kun of Crown Royal

hey nina girly avii now huh? suprising wink
Nurul Levesque

Report | 07/02/2015 1:43 am

Nurul Levesque

sedap nye !! yummm. tk sabar nk balik ni nnt hahah !
Nurul Levesque

Report | 07/02/2015 1:29 am

Nurul Levesque

hahahah, masak ape niari ??
Nurul Levesque

Report | 07/02/2015 1:15 am

Nurul Levesque

gi masak gi, masak sedap sedap ye !! rajin ni anak dara ni satu heheh
xd
Selamat berbuka, nnt lepas terawih bole la rehat hehhe
Nurul Levesque

Report | 07/02/2015 1:07 am

Nurul Levesque

Larhhh nina !! but sama jugak la ngn nurul, nurul baju raya tk beli, then kuih next week baru buat, langsir pun blm bukak then mcm mcm blm buat jugak hahah
nnt next week kelang kabot la tu, duit raya for kiddos blm tukar . abiss. hahha . all last min la ye nmpk nye . whee
Nurul Levesque

Report | 07/02/2015 12:58 am

Nurul Levesque

i see. larhhh kesian nye sampai kene label gitu .. tkpela pekara lepas biggrin
Now we happy happy je even gaia ni hmm da sunyi je for kita hahha whee
wahhh best nye da balik, im still at work sey.. nnt kul 5 baru dpt balik..
hows your preparation for raya nnt ?
Nurul Levesque

Report | 07/02/2015 12:49 am

Nurul Levesque

A ah agaknye la tu, sekejap da 1 year da. last year i join group tu but feel mcm baru je but now semua da gone,
nurul je yg masi ada kat gaia ni. psl nurul pun tktau ape nk buat ,
so on jela.. ouh ada buat group baru ke ?
hahah ni tk keje ke ?

Signature

wahmbulance dead pipel dead pipel wahmbulance
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
User Image