Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
youngterminolog50 Journal youngterminolog50 Personal Journal


youngterminolog50
Community Member
avatar
0 comments
Elimina Ridurile De Pe Fata Ta
Am auzit de multe ori că frumusețea este în ochii privitorului. Cu toate acestea, știm că oricine care vrea sa arate mai bine, are un mare potențial de amenajare opțiuni. Păstrați lectură pentru a afla diferite sfaturi, menite pentru a vă ajuta să îmbunătăți frumusețea naturală.

Purtați protecție solară, pentru a ajuta pielea sa arate mai bine și să-l protejeze de soare. Atunci când aleg produsele de protecție solară, asigurați-vă că alegeți unul cu ingrediente benefice si antioxidanti. Aceste elemente asigură nutriție și de protecție a pielii, ajutând-o să rămână tânără și elastică.

În mod regulat отшелушивать pielea, mai ales pe fata. Daca pielea ta este uscata sau foarte sensibila, poti exfolia fata ta, oriunde de la una pana la trei ori pe săptămână, dacă mai puțin, atunci vă lipsesc din vedere posibilitatea de a identifica celulele sanatoase ale pielii, sub un strat superior. Fă-o, si fata ta va arata mai strălucitoare și umezit și se va opri depuneri de murdărie și de ulei.

Cercetarea, așa c** se arată, că simetrice fata par a fi cele mai frumoase. Dacă sunteți în căutarea pentru salon, apoi doriți să încercați să păstrați simetrie. Încercarea în propria procedură, pentru a crea mai simetrice de imagini.

Rimel rezistent la apa, de culoare negru sau maro inchis, poate fi considerare obtinerea touch, cu doar una sau două aplicații. Păstrați rimel de unică folosință bețe în jurul valorii de, să te desparți de cheaguri și scuturați excesul de rimel în colțurile externe ale ochilor.

Înainte de a merge la culcare, pune servetele, vaselina din spranceana. Acest lucru vă va oferi un aspect sănătos sprancene, luciu. Nu pentru a obține de vaselina nicăieri, deși, deoarece acest lucru poate duce la inflamatie.

Utilizați ulei de mentă și curată sau apă filtrată, pentru a crea propria no-alcool apa de gura. Folositi un strop de ulei pe fiecare picătură de apă. Măsura picături de ulei de mentă într-o mare capacitate ceramica, container și de fierbere a apei. Este important adauga apa clocotita mai departe. Utilizați o cârpă curată, să-și acopere gura recipientului, apoi lăsați amestecul să se răcească. Se toarnă într-un recipient, c** ar fi sticla, cu capac ermetic. Dvs. balsam este gata de utilizare!

Aici sunt sfaturi de frumusete! Lasă genele tale dolofan Volum cu rimel de alungire. Multe branduri de rimel are o formulă special dedicata de a crește lungimea și de îndoire. Din păcate pentru consumatori, aceste produse sunt de multe ori grele genele. Singurul lucru care acest tip de rimel face, se cântăresc genele de jos. Водоустойчивую rimel, care se concentrează pe prelungirea aspectul genelor va fi mai ușor. Acest lucru se poate adăuga mai sus bucle si volum genelor dumneavoastră.

Pentru a preveni uscarea pielii in zona din jurul ochilor, cu mișcări aplica crema de ochi in fiecare seara. Menținerea sănătății pielii din jurul ochilor, previne apariția cearcănelor, și se păstrează, de asemenea, liniile si ridurile departe.

Dacă sunteți de planificare pentru a folosi gene false, ați dorit vreodată să știți că sunteți alergic la adeziv. Testați-l în mâna ta, în primul rând. Aplicat tencuiala peste ei, și se lasă pe zi. Fără erupții cutanate, pentru tine nu va fi o problemă.

Daca parul tau este subtire, de zi cu zi aer condiționat folosi, va aduce mai mult rău decât bine. Trebuie să-l utilizați doar de câteva ori pe săptămână. Sistem de aer conditionat poate încarcă pă și de a face lor de a privi plictisitoare. Ușoare și păr strălucitor, limitarea utilizării dvs. de aer conditionat.

Cel mai bun loc pentru a începe îmbunătățirea frumusetea ta de la tine în cap și mintea-cel mai puternic aliat de la tine. Pentru multe femei, este dificil de știut exact modul corect de a oferi altora. Când veți înțelege c** să aibă grijă de ei în mod corespunzător, ea devine mult mai ușor.

Iar frumusețea este un lucru foarte subiectiv, există o mulțime de opinii tradiționale de subiect. Acum, că știți un pic despre principală, care este necesar pentru a începe să utilizeze aceste cunoștințe.
 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum

Customize your own avatar now!

Join Now

Have an account? Login Now!