Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

IM a KID till IM dead! :D
I am so depressed!! smilies/icon_crying.gif Ok, memang dah seminggu aku demam. Tap lepas aku dapat tahu tentang perkara ni lagi aku depressed. Kenapa baru sekarang ko nak kacau hidup aku?! smilies/icon_crying.gif Waktu aku tengah ade mood aritu ko tak datang pun nak usik aku. Dah sekarang pintu ati aku tertutup ko terhegeh hegeh mai sini.
Aku tak suke la we. smilies/icon_crying.gif

smilies/icon_crying.gif Bukan sebab aku benci ko tau tak. Sebab aku dah tak suke ko. Aku anggap ko sebagai kawan je. Kau ni dah kenapa? Sanggup ko buat aku macam ni lepas ko kate aku ni bukan taste ko. Pi main jauh2 la. Hidup aku, biar aku ngan Dia je yang tentukan. smilies/icon_crying.gif





 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games