I am so depressed!! crying Ok, memang dah seminggu aku demam. Tap lepas aku dapat tahu tentang perkara ni lagi aku depressed. Kenapa baru sekarang ko nak kacau hidup aku?! crying Waktu aku tengah ade mood aritu ko tak datang pun nak usik aku. Dah sekarang pintu ati aku tertutup ko terhegeh hegeh mai sini.
Aku tak suke la we. crying

crying Bukan sebab aku benci ko tau tak. Sebab aku dah tak suke ko. Aku anggap ko sebagai kawan je. Kau ni dah kenapa? Sanggup ko buat aku macam ni lepas ko kate aku ni bukan taste ko. Pi main jauh2 la. Hidup aku, biar aku ngan Dia je yang tentukan. crying