Welcome to Gaia! ::

Chliste's avatar

Anxious Fatcat


Is anyone else having issues with media....nothing is working....

jongup's avatar

Gekko

Mine is acting strange too.. I think we have the same problem.
It's just a blank white box.
Chliste's avatar

Anxious Fatcat

jongup
Mine is acting strange too.. I think we have the same problem.
It's just a blank white box.



yeaa...but other peoples are working well.....

not so dead's avatar

Fashionable Ladykiller

Google chrome problem. Not using the v2 code for now.


- InSanity
mrs woogles's avatar

Entrepreneur

I'm having trouble with mine as well. Maybe they're updating them or something.
Mine work on internet explorer but not on chrome.
Sort of irritating how most of my friend's profiles are fine.
Knightrix's avatar

Man-Hungry Man-Lover

I also think it's a Chrome problem.
I hope it'll get fixed soon..
ur weenis's avatar

Hellraiser

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.*crying*
Yes, mine too, my cursor even disappeared! gonk
maqgie's avatar

Shy Fatcat

I have that same problem too u w u
I thought it was the I copied the wrong thing, but it wasn't that
emo
Pastel Cyclops's avatar

Sweet Connoisseur

Yeah mine's doing the same thing, all I see is a white bar at the bottom of my pro.
Chliste's avatar

Anxious Fatcat

SeychelIes
Mine work on internet explorer but not on chrome.
Sort of irritating how most of my friend's profiles are fine.




☮ ♡ ッ


...I really hope it's not a chrome thing....I love chrome and would hate to have to change it.


Chliste's avatar

Anxious Fatcat

ur weenis
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.*crying*
Yes, mine too, my cursor even disappeared! gonk




☮ ♡ ッ

Well that sounds horrible.....
I wonder whats going on with it....



Dreamer of Perfection's avatar

Anxious Bookworm

16,850 Points
  • Angelic Alliance 100
  • Timely Contributor 100
  • Newbie Helper 100
Starships were meant to fly


Im having issues too. I thought its only me lol


hands up and touch the sky..
Fredy-san's avatar

Kawaii Girl

The bad news: Yeah, it is Chrome problem when playing Youtube player
The good news: It only happens to profile-both classic and current, that using &version=2 Youtube player. Those who are using AS3 player (default) is not affected.

The temporary answer?? Go switch from AS2 to AS3 player
Pandas v2's avatar

Lunatic

same
my media works on everything else except chrome

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games