Welcome to Gaia! ::

Visitors

+1 1 100.0% [ 209 ]
Total Votes:[ 209 ]
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 37 38 39 > >>
Thank you a lot, Princess ^^
bumpzzzzzzzzzzzzzz dobře co ty? biggrin
docela fajn, dekuju, jen me stve, ze se musim porad ucit, uz me to nejak prestava bavit XD
no to jo, je to opruz, ale za deset let budeš vzpomínat jaká to byla pohoda
ja vim, je mi to jasny, na skole aspon neni takova nuda..fakt se netesim na ten stereotyp v praci..no snad najdu nejakou fajn flexibilni ^^
a co ty vubec delas? jsi jeste na matersky? ja v tom ted nemam vubec prehled sweatdrop
jojo a ještě 2,5 roku budu a měkne z toho trochu mozek rofl jinak jsem dělala na informacích, jako že jsi šla do města a zeptala ses kde je třeba Hrad nebo Karlův most ale i jiný věci, prostě všechno o městě
jee, to bych asi delat nemohla, ptz ja jsem uplny drevo na orientaci, takze bych kazdyho navedla uplne jinam XD
hele tak drzim palce, at se z toho vseho nezblaznis ^^
díky a co bys vlastně chtěla dělat za práci?
bumpzzzzzzzzzzzzzz
hele, ja ani nevim, asi neco, kde se nebudu moc nudit..bavilo by me hodne pouzivat cizi jazyky, styk s verejnosti, komunikace..asi zustanu v cestovnim ruchu, vyhovuje mi to...akorat uz NIKDY V ZIVOTE nechci videt ucetnictvi, ekonomiku a podobny hnusy...
tak to jsem si užívala 10let, biggrin ale byla to dobrá práce, akorát při práci s lidma je to občas na nervy xp
jo, to je mi jasny, ja nemam tak pevny nervy, abych zvladla vsechny ty lidi..ale tak asi se to budu muset naucit, pokud chci nejakou fajn praci a byt v ni uspesna ^^

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get Items
Get Gaia Cash
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff