Welcome to Gaia! ::

Citronsaft's avatar
  • 100
  • 200
  • 200
Türkçe- ingilizce olsa nasıl olur abi smile
captain Newjack's avatar
  • 50
  • 100
  • 100
-Ms Bahi-
heart slm lar

selam
F Totti - 10's avatar
  • 100
  • 100
  • 100
ilk sayfadaki herkes postunu editleyip tanitim postu yapsin ben isim listesini yapmak istiyorum LUTFEEEEEEEEN (:
Bende burdayım artık biggrin
Diger forum benim de canımı sıkmıstı zaten resmen sayfaları kavga yüzünden okumadan geciyordum
Ne diyeyim yeni forumunuz hayırlı ugurlu ola biggrin
selam biggrin biraz geç oldu ama sweatdrop
captain Newjack's avatar
  • 50
  • 100
  • 100
Aurora-CLT
Türkçe- ingilizce olsa nasıl olur abi smile

niye olmasin artik burasi senin Konu ^^
NeDiyonYarram
ilk sayfadaki herkes postunu editleyip tanitim postu yapsin ben isim listesini yapmak istiyorum LUTFEEEEEEEEN (:

tanıtım yerine neden silmiyoruz biggrin
captain Newjack
xD sok güzel, ama izim Türkce olsa daha iyi olmaz mi?

Öncelikle herkese hoşgeldiniz diyorum .
Ve ingilizce yapmamızın asıl amacı , şuan dünya çapında çok geri bir seviyedeyiz . Hatta yarın daha da gerileme aşamasına gidebiliriz . (Referandum) . Çoğu ülkedeki insanlara " I am from Turkey " dediğinizde size gülen hiç olmadı mı ? Veya orayı duymadım , nerde olduğunu bilmiyorum diyen ? Çoğu ülke bizi terorist ülkesi olarak biliyor . İşte bu yüzden ingilizce yazıldı forum başlığı . Önce öğreticeğiz , sonra belki değiştiririz . Örneğin Dünya Basketbolunda birinci olupta adımızı duyurursak gibi .
Wroom96-PH's avatar
  • 100
  • 300
  • 200
NeDiyonYarram
Aurora-CLT
NeDiyonYarram
Aurora-CLT
NeDiyonYarram
~forum dedigim bu deil be,yetkinforumdan accam biggrin
vede kapatirmisin,bir arada olsunlarki topicler,postumuz artsin karizma olur biggrin

edit : ve de offical olan Selam Türkler.

cık ondan zaten var razz
diğer forumun çivisi çıktı bundan sonra burdayım ben razz
adam akıllı sohbet etmek isteyenleri bekliyorum smile
diğer forumda isterseniz birbirinize ana avrat gidin razz

battı o

iyi burda olmaya devam et ama offical yazısını sil çünkü offical olan bizimki

benimki, senin ki olayına girme minik inci biggrin
guild olayına çevirmem bunuda tarafsız burası
bundan sonra benim için official olan bura razz
senin için olabilir ama diğerleri için değildeğildi.
burdayız ozaman artık.

sana önerilerim : isim listesini ekle.

Rawr
Burdayık
II Dark_Angel_Girl II's avatar
  • 250
  • 200
  • 100
Vasgort
captain Newjack

Ve ingilizce yapmamızın asıl amacı , şuan dünya çapında çok geri bir seviyedeyiz . Hatta yarın daha da gerileme aşamasına gidebiliriz . (Referandum) . Çoğu ülkedeki insanlara " I am from Turkey " dediğinizde size gülen hiç olmadı mı ? Veya orayı duymadım , nerde olduğunu bilmiyorum diyen ? Çoğu ülke bizi terorist ülkesi olarak biliyor . İşte bu yüzden ingilizce yazıldı forum başlığı . Önce öğreticeğiz , sonra belki değiştiririz . Örneğin Dünya Basketbolunda birinci olupta adımızı duyurursak gibi .

MantıkLıı GörNüyr.. Bnde Artık burdaYım.. Kuralalr Da gerCekten Cok İyi Olmus.. biggrin
Citronsaft's avatar
  • 100
  • 200
  • 200
Diğer forumdan dahada ileriye gitmemiz için tanıdığınız tüm Türklere buranın linkini dağatırsanız iyi olur smile
captain Newjack's avatar
  • 50
  • 100
  • 100
Vasgort
captain Newjack

vallaha daha hic olmadi ^^
ama gelecekte yeni Türkleri Toplamaya önemli olabilir
Vasgort
Emily cCc
bende burdaym artık v.v

Hoşgeldiiin ! biggrin

Hoşbulduk o zaman biggrin
Kurallardada söylenildiği gibi barış . Ya o sign kaldırırsın , yada kendi forumunda devam edersin ?

Ve de öncelikle ,
bu forum fikrini bize veren ve destekleyen 2 arkadaşımız daha var .
-I- Dreamer -I-
II Jessy II

Onlarda kural koyma hakkına sahipler , fakat tabiki de sizin herhangi bir şeyinizi engelliycek şeyler değil bunlar .

Bu foruma girmeyi kabul ettiyseniz diğer forumdaki geçmişiniz silmişsiniz demektir . Önceden kavgalı olduğunuz kişilerle aranızı iyi tutmak zorundasınız . Forum başlığındada anlatıldığı gibi , burası tarafsız bölgedir . Kavganızı diğer tarafta devam ettirin . Sadece iki kişi hariç . ( Wroom , barış ) ( Kişisel not : Bu iki kişinin foruma girmesi için oylamadan yanayım . )

Geçmişi silmekle ilgili bir örnek ise ; Benim Şafak'la şimdi hiçbir kavgamın olmaması ve olmuyacağıdır . Aynısı Kaan içinde geçerlidir .
Citronsaft's avatar
  • 100
  • 200
  • 200
Vasgort

Onur bi döndün verdiğin gazla yine bişeyler yaptım ama hadi hayırlısı biggrin biggrin

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get Items
Get Gaia Cash
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff