Welcome to Gaia! ::

I've been on gaia for years and I've never known of a Malaysian thread! Well, maybe I didn't go look for it. razz
Dimple_Bunny's avatar

Lunatic

9,200 Points
  • Loiterer 100
  • Streaker 200
  • Marathon 300
is there any Budak semenyih in here ? =)
kurtchel's avatar

Liberal Citizen

4,900 Points
  • Money Never Sleeps 200
  • Consumer 100
  • Market Browser 100
Born and raised around Sarawak, currently residing in Kota Kinabalu.

Hi y'all~
Bump balik thread ni !! biggrin KLian heree ~~ da xde budak malaysian yang main gaia lg ke? sad
Evevie's avatar

Loiterer

ohdanee
Bump balik thread ni !! biggrin KLian heree ~~ da xde budak malaysian yang main gaia lg ke? sad


Still ada! smile Hi! I thought this thread would be dead by now hee~ sweatdrop
Saya baru online Gaia balik after more than a year! 4laugh
Exquisite Delights
ohdanee
Bump balik thread ni !! biggrin KLian heree ~~ da xde budak malaysian yang main gaia lg ke? sad


Still ada! smile Hi! I thought this thread would be dead by now hee~ sweatdrop
Saya baru online Gaia balik after more than a year! 4laugh


finally !! crying ada juga orang .. saya pun baru2 je bukak balik gaia ni . tetiba je nak main zomg blaugh then tengok guild ni da x cam dulu cry
Evevie's avatar

Loiterer

ohdanee
Exquisite Delights
ohdanee
Bump balik thread ni !! biggrin KLian heree ~~ da xde budak malaysian yang main gaia lg ke? sad


Still ada! smile Hi! I thought this thread would be dead by now hee~ sweatdrop
Saya baru online Gaia balik after more than a year! 4laugh


finally !! crying ada juga orang .. saya pun baru2 je bukak balik gaia ni . tetiba je nak main zomg blaugh then tengok guild ni da x cam dulu cry


Heheh! Yeah sya rindu nak pergi town dan socialize with orang2 gaia. Ah... belum lagi sya buka zomg, lagging razz banyak dah ganti.. guild sya pun cam dead sudah ni hahaha
Exquisite Delights
ohdanee
Exquisite Delights
ohdanee
Bump balik thread ni !! biggrin KLian heree ~~ da xde budak malaysian yang main gaia lg ke? sad


Still ada! smile Hi! I thought this thread would be dead by now hee~ sweatdrop
Saya baru online Gaia balik after more than a year! 4laugh


finally !! crying ada juga orang .. saya pun baru2 je bukak balik gaia ni . tetiba je nak main zomg blaugh then tengok guild ni da x cam dulu cry


Heheh! Yeah sya rindu nak pergi town dan socialize with orang2 gaia. Ah... belum lagi sya buka zomg, lagging razz banyak dah ganti.. guild sya pun cam dead sudah ni hahaha


haha . tell me about it ... saya buka pun seems like bnyak gila da berubah ... heyy , sometimes jomla kita pergi zomg sama2 or town sama2 . it would be fun blaugh
Evevie's avatar

Loiterer

ohdanee
Exquisite Delights
ohdanee
Exquisite Delights
ohdanee
Bump balik thread ni !! biggrin KLian heree ~~ da xde budak malaysian yang main gaia lg ke? sad


Still ada! smile Hi! I thought this thread would be dead by now hee~ sweatdrop
Saya baru online Gaia balik after more than a year! 4laugh


finally !! crying ada juga orang .. saya pun baru2 je bukak balik gaia ni . tetiba je nak main zomg blaugh then tengok guild ni da x cam dulu cry


Heheh! Yeah sya rindu nak pergi town dan socialize with orang2 gaia. Ah... belum lagi sya buka zomg, lagging razz banyak dah ganti.. guild sya pun cam dead sudah ni hahaha


haha . tell me about it ... saya buka pun seems like bnyak gila da berubah ... heyy , sometimes jomla kita pergi zomg sama2 or town sama2 . it would be fun blaugh [/quote

zomg laggy for me, cannot load ni. Towns ok! razz
riyanatsu's avatar

Profitable Browser

6,800 Points
  • Cats vs Dogs 100
  • Popular Thread 100
  • Somebody Likes You 100
yum_puddi yum_puddi yum_puddi




From Malaysia~ emotion_yatta




yum_puddi yum_puddi yum_puddi
Admiral Scarblade's avatar

3,850 Points
  • Citizen 200
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
hey theree im malaysiann guys pls be alive backk x0
Sodium Laureth Sulfate's avatar

Wheezing Fatcat

8,000 Points
  • Contributor 150
  • Hygienic 200
  • Forum Sophomore 300
Hi! I'm from Malaysia~ Bangi, specifically. 3nodding

I, too, just logged in Gaia recently. 3 bulan kot tak bukak sebab kat U. Ni baru cuti sem~ so boleh la main. Hehe.
Sodium Laureth Sulfate's avatar

Wheezing Fatcat

8,000 Points
  • Contributor 150
  • Hygienic 200
  • Forum Sophomore 300
....listen, listen, listen!
xd
MediocreScreamo's avatar

Hilarious Consumer

2,600 Points
  • Dressed Up 200
  • Person of Interest 200
  • Money Never Sleeps 200
Rawrschelle
I've been on gaia for years and I've never known of a Malaysian thread! Well, maybe I didn't go look for it. razz
Izi3's avatar

Beloved Friend

14,250 Points
  • Partygoer 500
  • Alchemy Level 2 100
  • Perfect Attendance 400
-bump- emotion_c8

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get Items
Get Gaia Cash
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games