Welcome to Gaia! ::

Dorian_Archer's avatar

Heroic Paladin

16,250 Points
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
  • Elysium's Gatekeeper 100
No images in announcements and error message for links.

Browser
Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; en) Presto/2.7.62 Version/11.01

Location:
North of Seattle, Washington, USA
Sifen Yamishi's avatar

Apocalyptic Deadeye

18,450 Points
  • Battle Hardened 150
  • Seasoned Warrior 250
  • Conventioneer 300
Browser:
13.0.782.112 m

Approximate Geographical Location:
Texas[Dallas Ft. Worth area]

Cleared my browser cache, cookies, etc.
Still nothing.
Been happening for a few weeks now, mainly for EI Reports and RIG Announcements, I believe.
The Snazzy Hobo's avatar

7,600 Points
  • Signature Look 250
  • Full closet 200
  • Window Shopper 100
Firefox
Colorado Springs, Colorado
User Image
Hi there

I just wanted to let you know that I have no problem seeing the images. We're using and we're in London Ontario.

Thanks for Gaia and take care.

Ps. By the way who do we mention about missing inventory too. ( I put in a $10 dollar card and so did Monstermogamania, we haven't received that skull bag yet.)

Other then that keep up the excellent job.

Mogamania
Whimsical Fantasy's avatar

Friendly Giver

Browser Internet Explorer 7
area: Texas
Jizztastica's avatar

Devoted Gawker

1. Google Chrome.
2. Texas

o_o
Dictator Von Roulette's avatar

Lonely Phantom

9,400 Points
  • Beta Citizen 0
  • Dressed Up 200
  • Invisibility 100
I didn't see a picture and I use Firefox as my browser and I live in the states, mountain timezone.
L o s t -x- A b y s s's avatar

Durem Dark Elf

10,400 Points
  • Hunter 50
  • Healer 50
  • Survivor 150
Having problems over here too! Using Internet Explorer 8, and I'm in the GTA, Ontario, Canada <3
immadee's avatar

8,750 Points
  • Invisibility 100
  • Tycoon 200
  • Hive Mind 200
So I am having troubles seeing some images, like the one in the dev notice I just read...
My browser is Firefox...
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.1 cool Gecko/20110614 Firefox/3.6.18

And I live in northern Arkansas.

Hope that helps ^u^
Kyra Kitsune's avatar

Dangerous Raider

I'm getting "user image"
IE 8, Mesa County, CO
tipcdragon's avatar

Tipsy Bookworm

14,850 Points
  • Champion 300
  • Bookworm 100
  • Elysium's Gatekeeper 100
BrowserMozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_5_ cool AppleWebKit/534.50.2 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.6 Safari/533.22.3

I am in Colorado, USA

p.s. like Gecko? wtf? XD
puppetofdeath's avatar

Quotable Elocutionist

8,200 Points
  • Hive Mind 200
  • Peoplewatcher 100
  • Forum Sophomore 300
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.6; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 2.0.50727)

Northern texas!
internet explorer
xena91388's avatar

Enduring Gaian

I can't see the image.

I'm using Firefox 5.0 on Windows Vista in North Central Florida.
Aleetheeuh's avatar

Friendly Millionaire

13,300 Points
  • Conventioneer 300
  • Fusion Apprentice 100
  • Millionaire 200
SetKatOff's avatar

5,550 Points
  • Forum Regular 100
  • Peoplewatcher 100
  • First step to fame 200
I'm not seeing any photos, I have cleared my cache and refreshed many times.
I did click on the link with "?1" at the end of the photo link and it came up but the other one did not.

I'm in North America Region central united states and I'm using internet explorer 8.
But this is the info from the browser section under the reply box.
"Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; BRI/2; .NET4.0C)" Just incase that can help.

Has just been happening since the CDN update post.

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games