Welcome to Gaia! ::

Colored Plain's avatar

Ruthless Bloodsucker

I've been looking out for captcha-related threads for at least a couple of weeks now and thus far, this issue has only been resolved for Avira users.
What about those without? What's the issue with the captchas not appearing/loading and when they finally do, they wouldn't accept what you've typed even if it's right?

This is my first time being able to post after almost a week due to this issue.
A few weeks back, I was still able to post from my mules after being locked out from doing so on this.
But in this last week, the issue spreaded to ALL the accounts I have. I couldn't post anything from anywhere.
I never had this issue before February or so and for as long as I can remember, I have never changed my Firewall settings whatsoever so I don't believe that it is related to that. Nor am I using Avira.

Browser:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.162 Safari/535.19

I have also tried on IE, didn't work as well.

Related threads thus far (only included the two that received more responses):
http://www.gaiaonline.com/forum/bug-report-technical-support/captcha-not-appearing-but-required-solved-fixed-i-think/t.77754707_1/
http://www.gaiaonline.com/forum/bug-report-technical-support/forums-captcha-code-not-loading/t.79131497_1/

Please fix this ASAP, Gaia.
It has dragged on long enough.
I just made a thread about having this same issue on my main account, Altysay, >/ and posted in another one.
Colored Plain's avatar

Ruthless Bloodsucker

Didn't see it. But either way, I better bump this up for someone to help out.
Before the captchas come get me again. gonk

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games